FORBEDRING AF TRÆNING

Træning af hesten er vanskelig uanset disciplin. Det er balancen i at opbygge stærke og smidige muskler og undgå stivhed, ømhed og skader, som vil hæmme fremskridt, stress og udviklingsforsinkelser. Ved at bruge Cyclo ssage dagligt før og efter træning, vil det resultere i hurtigere fremskridt, mindre risiko for skade, større komfort og øget værdi for hver træning.

VARM OP – KØLE NED

Hvis heste ikke opvarmes ordentligt, er de i øget risiko for at blive såret. Hvis det ikke opvarmes ordentligt, fører det til mere akut smerte, mere smerte efter træning og en øget risiko for toksinakkumulering. For at hestene skal kunne holde høj ydeevne, skal de opvarmes og afkøles ordentligt for at reducere mælkesyren i musklerne, hvilket hjælper cyklens såmassedækslet. Ved hjælp af et varmeprogram vil hele hesten blive opvarmet før træningen. Efter træning bruges cyclosage til at stimulere mælkesyren fra musklerne, så hesten forkorter resten og bliver ikke stiv i sine muskler. Daglig brug af cyklosage før og efter træning resulterer i en glat, smidig og stærk muskulatur gennem hele hestens overlinje.

Brug af 15 minutters oppvarmings program vil varme op hele hesten før treningen.

TRANSPORT AF HESTE

Langvejstransport bliver mere og mere almindelige for de fleste konkurrenceheste, og den muskulære indsats der kræves under transporten, forårsager en betydelig mængde stivhed og opbygning af toksiner (mælkesyre), hvilket ofte medfører en nedgang i præstationen ved ankomsten til destinationen. Anvendelsen af ​​det fuldt bærbare massage dækkene kan effektivt og enkelt håndtere disse problemer umiddelbart ved ankomsten. Cyclo-ssage systemet kan også bruges før rejser for at få hesten afslappet.

STÆVNE

Opretholde top tilstanden af hesten ved midlertidig konkurrence miljø. Når de er til stævner, clinics, weekend træning, løb osv. Vil hesten skulle klare ofte flere dage med indespærring i midlertidige stalde uden fold og mulighed for at slappe af.  Det er under disse forhold vi forventer hestens
ultimative ydeevne. Ved hjælp af cyclo-ssage kan du holde dem afslappede, smidige gjort, få hesten til at slappe af både fysisk og psykisk, bekæmpe kolik og forberede dem til arbejdet.
Brug Cyclo-ssage dækkene aktivt mellem konkurrencer / faser og før start, så sikrer du hestens maksimal ydeevne. Du skal blot placere dækkene på din hest og vælge et af 9 terapi program for at berolige hesten og stimulere at mælkesyre forsvinder i trætte muskler og modvirker stivhed som opstår når heste står meget på boksen

EMILIE FAURIE

Er en af ​​Englands bedste internationale ryttere
“Min top horse Max kan være meget
spændt, især på stor international stævner. Jeg har prøvet mange ting tidligere for at hjælpe ham med at slappe af uden held. Jeg har brugt Cyclo-ssage i 2 måneder nu og vil ikke gå nogen steder uden det. Jeg kan ikke forklare, hvor meget ændring det har gjort for Max. Den første på listen er at vi har Cyclo-ssage med på vår transport”

This post is also available in: enEnglish (English) itItaliano (Italian) deDeutsch (German)