ØGER BLODCIRKULATIONEN

Her er undersøgelsen, der viser konkrete beviser for effekten af ​​Cyclo-ssage massage dækket på blodcirkulationen til hestene. Resultaterne kan ses i billederne, og klinikprøven kan læses nedenfor.

HVAD ER CYCLO-SSAGE PRO SYSTEM
Cyclo ssage Pro massagesystem er et system designet til at øge cirkulationen og transporten af ​​ilt til musklerne for at reducere mælkesyre opbygges efter træning, stimulere lymfesystemet og forbedre stofskiftet. 
Systemet er designet til at hjælpe hestene med at varme op før motion / konkurrence, slappe af efter træning / konkurrence og hjælpe med at komme i gang efter træning. Det er også designet til at hjælpe med at genoprette muskelspændinger og -skader. 
Systemet opererer gennem de 12 oscillerende massage motorer over ryggen, skulder og ryg del indbygget i gulvtæppet med et udvidet halsstykke, der indeholder yderligere 4 motorer fra ørerne ned til skuldrene. Massage tæppe bruges direkte over hestene og sikret med stropper under hestens mave og hals

HVAD ER INFRARED THEMOGRAFIA
Infrarød termografi er et ikke-invasivt diagnostisk værktøj, der bruger det nyeste infrarøde billeddannelsesudstyr og computersoftware til at registrere små ændringer i hestens termiske og neurale tilstand og lette hurtig og effektiv identifikation af traume hos et skadet dyr. 
Infrarød termografi Equine måler overfladetemperaturen ved at detektere stråling fra hest i termiske mønstre.

METODE
13 heste i forskellige træningsformer blev valgt til denne undersøgelse. Hver hest blev valgt i henhold til følgende kriterier. 10 konkurrerende heste. 
5 af hestene lider af traumer og muskelsårhet i undersøgelsen, en af ​​de 5 heste var kendt for at blive såret, billedet før Cyclo-sage dækkenet blev brugt til at vise deres normale termiske mønstre. 
De samme fem heste havde Cyclo-ssage dækkenet påført i 15 minutter på det maksimale niveau. Formålet med dette var at vise øget blodgennemstrømning fremmet af Cyclo-ssage dækkenet til en normal sund hest og vise effektiv opvarmning af musklerne før træning.

I undersøgelse 2 blev 10 heste ridet i 20 minutter. Umiddelbart efter turen var der fem heste, der anvender Cyclo-ssage dækkenet i 15 minutter, og de andre 5 heste blev pensioneret uden at bruge Cyclo-ssage. Formålet med denne undersøgelse var at vise fordelene
 ved clo-ssage med muskelgendannelse efter træning. I undersøgelse tre blev fem heste med muskelmørhed og tæthed afbildet med infrarød kamera observeret som termiske mønstre som asymmetriske i de bredere områder. Hver hest havde Cyclo-ssage dækkenet påført i 15 minutter. Formålet med denne undersøgelse var at fremme helbredelse, lette muskelsmerter og spændinger. Alle heste blev håndteret og afbildet i overensstemmelse med de protokoller og procedurer, der blev udarbejdet af International Equine Thermography Institute.

Rapport: Cyclo-ssage

Dato: Startdato 20/04/09

Slutdato 27/04/09

Undersøg en:

Første fem heste under denne første undersøgelse blev på Cyclo-ssage dækkenet i 15 minutter. Alle disse heste bliver filmet inden for 15 minutters behandling. Fire ud af 5 heste forbliver afslappet i op til to timer efter behandling. Termisk mønsterdistribution var symmetrisk og blodstrømmen blev forøget til musklerne. De øvrige fem heste fra undersøgelse 1 blev kørt umiddelbart efter Cyclo-ssage behandlingen. Hesten viste øget fleksibilitet og reduceret stivhed ved ridning og blev fundet mere fokuseret, fleksibel og tog større trin. Det blev også observeret, at hestene var afslappet under træning.

Undersøg to:

De første fem heste i undersøgelse 2 blev redet i 20 minutter og vendte tilbage til boderne, hvor de blev afkølet. Efter 30 minutter blev billedet af de termiske kameraer og ujævn blodgennemstrømning observeret på grund af mælkesyre i visse muskler og stivhed i de tre heste blev stadig fundet. Dette andet sæt heste blev ridt i 20 minutter med samme hastighed og intensitet som den første. Efter sessionen blev Cyclo-sage dækkenet påført med medium intensitet i 15 minutter. Det blev observeret, at cyclo-ssage dækkenet opmuntrede hestene til synligt at slappe af, og de termiske mønstre observeret ved at fjerne dækket gennem infrarød kamera var endda i symmetri og stor forbedring i blodcirkulationen.

Undersøg tre:

Fem heste med muskelstivhed og blødt vævsskade på bagsiden blev først afbildet med termografisk kamera. Hver hest viste asymmetri på grund af deres fysiske tilstand. Cyclo-ssage massage cover blev påført til hver hest i 15 minutter på et intensivt program. Efter afslutningen af ​​behandlingen viste de infrarøde billeder i tre tilfælde af fem ændringer i termiske mønstre fra asymmetrisk til symmetrisk, hvilket tyder på forbedret muskelkondition. Behandling i alle tre tilfælde blev gentaget inden for 5 til 10 dage, hver hest viste stor forbedring i bevægelse, smidighed og ydeevne.

This post is also available in: enEnglish (English) itItaliano (Italian) deDeutsch (German)