CYCLO-SSAGE RYTTERE

EMILE FAURIE

Emilie Faurie er en af Englands top internationale dressurryttere på Verdens, Europæisk og Olympisk niveau.

Min top hest Max kan være meget opspændt, specielt til de store internationale stævner. Jeg har forsøgt mange forskellige ting tidligere for at hjælpe ham til at slappe af, dog uden held. Jeg har nu brugt Cyclo-ssage i 2 måneder og vil aldrig tage nogen steder uden Cyclo-ssage. Jeg kan ikke forklare hvor stor forandring det har gjort for Max. Det første på listen er altid at sikre mig, at vi har Cyclo-ssage med!

TONY WARR

Veterinær TONY WARR (Bsc, BVMS, MRCVS) har brugt cyclo-ssage massage dækken i over 10 år på sin klinik.

Som fuldtids dyrlæge og military rytter er jeg vældig imponeret av Cyclo-ssage. Den gir en utrolig og enkel alt-i-en terapi med programmer til opvarmning, massage og afslapning til alle heste typer. Jeg bruger Cyclo-ssage omfattende hos heste med specifikke medicinske- og motorikproblemer som f.eks. ryg smerter

RICHARD DAVISON

Richard Davison er en Olympisk dressur rytter som representerte Storbrittania i OL 1996, 2000, 2004, 2008 og 2012

Som internasjonal dressurrytter ser jeg etter enhver mulighet til å hjelpe og holde hesten min fysisk og mentalt i form, noe som er avgjørende for å oppnå topp prestasjon. Cyclo-ssage er nå et vitalt verktøy både hjemme og når vi er på konkurranser. Vi bruker det før oppvarming, før trening og konkurranser, og spesielt etter reiser. Effekten av transport på hester er ofte undervurdert og Cyclo-ssage hjelper hesten mye. Jeg ville ikke vært foruten Cyclo-ssage

TIM STOCKDALE

Top International Show Jumper Tim Stockdale. Han har repræsenteret sit land over 50 gange i Nations Cup holdene.

Efter først at have været skeptisk så har Cyclo-ssage imponeret mig enormt. Når vi bruger det før træningen er hesten definitivt mere afslappet og mere smidig når vi rider. Lige så gavnlig er det efter træning for at hjælpe hesten med at nedbryde mælkesyre og generelt forbedre og forkorte hestens restitution. Cyclo-ssage er nu en vigtig del af de faste rutine hjemme i stalden og til konkurrencer

OLIVER TOWNEND

Verdens nr 1 i military 2018 og Vinderen af både Badminton og Burghley 2009 og Burghley igen i 2017.

Jeg er meget skeptisk af natur, men er blevet helst overbevist af Cyclo-ssage. Jeg er overrasket over de konsekvente resultater vi både har set og følt – det har givet resultater på alle de heste vi har brugt dækkenet på. Cyclo-ssage er et ideelt værktøj til at lindre stresset og belastningerne som militaryhestene udsættes for. Balance og symmetri er meget vigtig for mig og med målrettet behandling fra halsen til bagparten opfylder Cyclo-ssage mine krav

SIMON LAURENS

Paralympisk dressurrytter og medlem af Storbritanniens landshold

Jeg opdagede først Cyclo-ssage i 2007 under Verdens para-mesterskab, da min hestepasser foreslog at vi skulle prøve det på min hest. Hesten havde altid været stram i ryggen, og meget spændt under konkurrencer. Jeg prøvede det og min hest elsket det, siden da har mit Cyclo-ssage system altid været med mig. Det var med mig til Europamesterskabet i Norge i 2009, OL i Hong Kong, efter 14 timers flyvetur var det afgjort uundværligt.
For at holde mine konkurrenceheste i form, finder jeg Cyclo-ssage uvurderligt

This post is also available in: enEnglish (English) itItaliano (Italian) deDeutsch (German)